Når du har annet å gjøre enn å lage mat:
Frokost/lunsj/middag/etter trening/kvelds.
-Og nei; sist jeg sjekket så har jeg ikke blitt feit hverken av brødet eller osten.
Når du har annet å gjøre enn å lage mat:
Frokost/lunsj/middag/etter trening/kvelds.
-Og nei; sist jeg sjekket så har jeg ikke blitt feit hverken av brødet eller osten.
Haha, dette er nesten identisk med min travel-hverdag-mat. Bare at jeg legger tomatene under osten.
Brødskiver spiser jeg mye av også til middag. Russisk Rekesalat og Leverpostei er pålegget som er IN nå om dagen.
Nam! Spises OFTE.
Det er det som er så fint med ostesmørbrød. Kan varieres i det uendelige!
Ost over/under tomatene, med/uten ananas, sennep i stedet for/i tillegg til smør, hamburgerrygg i stedet for skinke, estragon i stedet for oregano, fint brød vs. grovbrød, chillisaus vs. ketchup vs. ingenting, osv.. Man trenger i grunn ikke spise så mye annet. Bare havregrøt. Den må med.
Tar man en slurk tran og multivitamin hver dag så er dagsbehovet dekket!
Man vet kanskje at man er student når man tenker «nam, det der så veldig godt ut!» Lurer på om jeg skal lage et ostesmørbrød til kvelds. Har allerede spist lapper til middag.
Eller – vent: Man vet man er student når man ser i kjøleskapet at osten er grønn av mugg. Jaja
Godt vi er flere i samme situasjon 🙂