For en økt!

I dag var det futt i kroppen. Deilig!

Bestemte meg utover dagen for å bli med på en FIF-trening (Fredrikstad IF). Trengte virkelig å komme meg ut -og vekk fra skolebøkene. Lite ante jeg om hva som sto på programmet, men regnet med at jeg ville få mer ut av en fellestrening i dag enn jeg ville gjort på egenhånd.

Jeg fikk så rett.

På dagens plan sto det 8 km i terrenget (altså sti, som for meg er stiløping -ikke terreng. Enyway..) etterfulgt av 4 x 1 km-drag på grus. Først oppvarming, rundt 3 km skravletempo. Terrengøkten gjennomførte vi slik at de som regnet med å bruke lengst tid startet først, deretter resten i puljer etterhvert (got it?). Jeg slang meg med et par andre karer som regnet med å bruke 37-38min. Det gikk fint, dro til og med i fra dem i den bratteste bakken. Bakker er gøy. Hihi.

Etter gampingen var det tid for litt småjogging før de avsluttende (smertefulle) dragene. Nå skulle vi virkelig få smake på melkesyra! Jeg løp uten klokke, men dragene ble på 3.51-4.19-isj. Det gikk i allefall fort nok for meg.Sliten og veldig fornøyd etterpå. Så fornøyd at jeg liksågodt meldte meg inn i FIF. Skal jeg nå målet om sub 40 på mila en dag, så trenger jeg slike økter. Sammen slike folk.

 

Det ble tilsammen  17-18 km i dag.  Skrotten har fått kjørt seg hardt, og det føles utrolig bra. Motivasjonen er på topp igjen!

 

I morgen skal jeg late meg skikkelig. Ahh, det blir digg!

 

 

1 tanke på “For en økt!

  1. Tilbaketråkk: Trimmings uke 20 | Treningsguri

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s