Handymanløpet 2012

Dagens løp ble første og fremst en varm affære. I tillegg fikk jeg i meg en god porsjon proteiner i form av fluer og mygg på veien. Digg.

Jeg åpnet ganske hardt, som vanlig. Å holde igjen er jeg dårlig på. Dermed var jeg rimelig pumpa etter 5-6 km. Da passet det fint med en helvetes motbakke som sugde det jeg trodde var resten av kreftene i beina. Halvveis opp i bakken kjente jeg magesyra på vei oppover i svelget, og det var like før jeg måtte ut og rope på elgen.Jeg kan virkelig ikke huske sist en motbakke var så tung. Håper det blir lenge til neste gang.

Enyway. Dette maskineriet vi er i besittelse av imponerer gang på gang. Jeg klarte å holde farten sånn nogen lunde inn mot mål. Tiden endte på 23.29. Jeg er fornøyd!

Edit: Bilder av Bjørn Johannesen fra artikkel på Kondis.no

 

Vi var nok mange som slet med varmen i går. Både her i byen og under Fornebuløpet.

7 tanker på “Handymanløpet 2012

  1. 43,29 er bra! Særlig i den løypa. Bakkene opp mot Skihytta gjør sitt til at dette løpet er ganske ukjapt i all slags vær. Jeg løper ofte løypa på treningsturer og liker den, men da jeg løp der under Handyman løpet i fjor oppdaget jeg at jeg hatet trasseen vannvittig intenst. Sannsynligvis fordi jeg har trent for lite motbakke, men likevel.

  2. Martin: Takk for det, Martin. Følte selv det gikk fryktelig tungt i går, selv om jeg egentlig liker trasséen godt. Trøster meg selv med at det var flere som slet i den bakken i går. Det er lenge siden jeg har hata så mye som jeg gjorde der. Av og til er det ganske forunderlig at vi utsetter oss for slikt, helt frivillig.

  3. Fy søren, 43,29 på 10 km med motbakker i denne varmen? Med astma? Jeg bøyer meg i støvet. Virkelig, virkelig, virkelig. Gratulerer så mye! Du er jo en maskin!

  4. Mathilde: Vel, tusen tusen takk. Må bare påpeke at løypa ikke er kontrollmålt altså. Klokka mi viste 9,9km. Uansett var det et helvetes slit i varmen. Rimelig fornøyd da jeg endelig var i mål. Gleder meg til kaldere tider!

  5. Imponerende! Jeg løp 10 km i varmen i forrige uke og holdt på å bryte. 28 grader var helt pyton. Jeg håper vi får en kald dag på Nordmarka skogsmaraton!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s