Nye sko

Nei, jeg snakker ikke om Jeffery Campbell med 348597cm platå.

Jeg snakker om løpesko. Sko som skal bære meg over 42km den 16.juni. Det er ikke lett å velge i jungelen av modeller, noe jeg heller ikke klarte. Jeg kjøpte dermed to par:

Mizuno Wave Elixir 7:

og Adidas Marathon:

Gleder meg til å teste de!

5 tanker på “Nye sko

  1. Nye løpesko er så mye mer verdt enn Jeffery Cambell. Jeg har veldig god erfaring med Adidas Adizero Adios & Aegis, men har aldri prøvd Marathon. Når du får brukt dem litt må du oppdatere med hvilke du har tenkt å bruke på maraton! Og det var helt sikket smart å kjøpe to par, da får du brukt dem ordentlig og kan være helt trygg når du står på strartstreken.

  2. Jeg har aldri løpt med Adidas før, bare hørt mye bra fra andre. Marathon-skoa satt så fint på føttene og jeg tenker de blir supre til intervalltrening og hurtige langturer. Dessuten hjalp det en smule at de var nedsatt med 50%..

    Håper jeg blir trygg på skovalget innen 16.juni. Føler at feil valg av sko er en av de største fallgruvene. Dét, og det faktum at jeg har løpt altfor få langturer. Men jeg har da enda noen uker på meg!

  3. Du har fortsatt god tid til å få inn noen bra langturer. Jeg har aldri løpt maraton før, men tror det er lurt av deg å ta skovalget på alvor. Blir spennende å se hvordan du trener framover!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s